Tämän kesän parasta perunasalaattia oli tarjolla meidän firman kesäjuhlassa viime torstaina.
Eilen piti sitten itsekin koittaa samaa.
1 kg uusia perunoita
250g keitettyä parsaa
3-4 kevätsipulin vartta
pieni purkillinen kapriksia
suolakurkkua
kastikkeeseeen
1/2 dl oliiviöljyä
yhden sitruunan mehu
Keitä perunat kypsiksi. Jätä napakaksi. Anna perunoiden jäähtyä.
Pilko suolakurkut ja sipulinvarret paloiksi. Keitä parsa kypsäksi (2-5 minuuttia, sokerilla, suolalla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä). Pilko parsa ja perunat kuutioiksi.
Kippaa kaikki salaattikulhoon ja sekaan öljyä sekä sitruunamehua.
Tämän salaatin kaverina maistui itsetehdyt Chorizo-makkarat sekä coleslaw.
Kommentit
Lähetä kommentti