Hard Rock Cafe tuli Helsinkiin

Nyt poikkeuksellisesti kirjoitus ilman reseptiä. Meinaan kaiken ameriikan-ruokaherkkujen-ravintola Hard Rock Cafe on tullut Helsinkiin. Näitä herkkuja on maisteltu maailmalla usein ja nyt tosiaan ravintola löytyy myös koto-Suomesta. Helsingin Aleksanterinkadulta, Stokkan vastapäätä.

Pitihän se testata. Alkuviikosta ensin hampurilainen, Legandary 10oz Burger ja perjantaina vielä Pulled Pork sandwich, joka on ollut aina suosikkini.

Tässä arvio paikasta ja tarjoiluista. Lounasaikaan perjantaina klo 12:00 paikka oli ihan ammuttu täyteen. Henkilökunta juoksi ristiinrastiin ja koitti pysyä ystävällisenä. Meidänkin tarjoilija (jota odotimme alkuun aika pitkään) pyysi kolmella ensimmäisellä pöytääntulokerralla ensin anteeksi. En tiedä miksi. Luultavasti hän olisi halunnut palvella nopeammin.

Listalta The Texan annos. Hickory-savustettua revittyä possua, päällä paahdettuja jalapeno-siivuja, juustioa sekä paahdettua sipulia. Lisukkeina ranskalaiset, chipotle-kastike, pavut ja coleslaw. Kastikkeet  oli todella maukkaita. Liha oli vähän kuivaa, kuten sämpyläkin. Kansi jäi sämpylästä syömättä.

Kokonaisuutena 8-. Nyt kun hampurilaisia ja pulled porkia on itse tullut tehtyä, ei nämä ravintolaversiot oikein tahdo olla mitenkään erikoisia. Parhaat ravintola-burgerit olen syönyt Oulun Kauppuri 5:ssä ja Kajaanin Sulossa. Sulon listoilta kannattaa tsekata toi Hightower. Huh!

Missä saa PK-seudun parhaat burgerit? Kerro vinkkisi. Sen etsintä alkakoot!

Kommentit