Marinoidut punasipulit

Kaiken grillatun kanssa pitää (tai voi) syödä sipulia. Parasta lienee marinoitu punasipuli.Tässä resepti.




Kaksi pientä punasipulia (Tai kolme jos uskot että tämä on hyvää)

Marinadi

Valkoviinietikkaa puoli desiä
Kasvisöljyä desilitra
Balsamico pari teelusikallista
Sirtuunamehua pari teelusikallista
Ruskeaa sokeria pari ruokalusikallista
Dijon-sinappia 1/2 tl
Suolaa 1 tl
Pippuria 1/2 tl

Sekoita marinadiainekset kunnolla sekaisin. Käytä vispilää.
Kuori sipulit ja leikkaa halki puolesta välistä. Halkaise vielä puolikkaat puolikkaiksi.
Laita sipulit ilmatiiviseen rasiaan ja kaada marinadi päälle.
Marinadia pitäisi olla sen verran että sipulit ja liemen pinta on suunnilleen samalla tasolla.
Kansi kiinni, ravistele voimakkaasti ja jääkaappiin marinoitumaan ainakin pariksi tunniksi. Itse teen aina edellisenä iltana.


Kommentit