Kirsikkapuu ja pensaat kukkii. Upea 25 asteen lämpötila ja vasta toukokuun loppua mennään.
Golfkausi on myös aloitettu viikko sitten Espoon Golfseuran kentällä. 6 kk taukoa. Talvella ei tullut harjoiteltua kertaakaan, joten 100 lyöntiä oli ihan kelvollinen saavutus :)
Porsaanfilevartaat
600 g porsaan sisäfilettä
Marinadi
2 ruokalusikallista riisietikkaa2 ruokalusikallista appelsiinimehua
2 ruokalusikallista dijon sinappia
2 ruokalusikallista hunajaa
Poista kalvot fileestä. Leikkaa file parin sentin paloiksi. Sekoita marinadiainekset. Laita lihanpalat ilmatiiviiseen rasiaa ja kaada marinadi päälle. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Lämmitä grilli.
Työnnä lihapalat grillivartaisiin ja grillaa jokaiselta sivulta noin 2 minuutin ajan. Porsaan sisäfile on rasvatonta lihaa joten älä grillaa liian pitkään. Liha kuivuu.
Tarjoile haluamasi salaatin/perunoiden kera. Tein kaveriksi yksinkertaisen coleslawn.
Simppeli coleslaw
Kaalia pieneksi suikaleiksi leikattuna n. litran verran.
Puolikas sipuli pienenä silppuna
2 ruokalusikaalista majoneesia
2 ruokalusikallista valkoviinietikkaa
2 teelusikallista sokeria
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 teelusikallinen mustaapippuria myllystä
1/2 teelusikallinen suolaa
Sekoita ainekset keskenään. Anna seistä jääkaapissa vähintään tunti.
Kommentit
Lähetä kommentti